PSD Dâmboviţa a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

PSD Dâmboviţa a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare.
Totodată au fost depuse şi peste 58.000 de semnături pentru susţinerea candidaţilor.
Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a anunţat candidaţii şi a spus că se prezintă în faţa dâmboviţenilor cu cele mai puternice liste, cu oameni care au demonstrat de-a lungul timpului că au avut grijă de comunităţile locale: „Vreau să mulţumesc dâmboviţenilor care într-o perioadă atât de scurtă au venit alături de echipele PSD din fiecare localitate şi astfel, astăzi, PSD Dâmboviţa a depus peste 58.000 de semnături de susţinere. Venim în faţa dâmboviţenilor cu cele mai puternice liste, cu oameni care au demonstrat de-a lungul timpului că au avut grijă de comunităţile locale. Sunt oameni care s-au implicat în viaţa reală a judeţului Dâmboviţa, şi nu în ultimul rând oameni care vor pune umărul la dezvoltarea judeţului Dâmboviţa.
Eu în calitatea mea de preşedinte al CJ Dâmboviţa, am nevoie de o echipă puternică de parlamentari iar PSD are nevoie în Parlamentul României de o echipă puternică care să reprezinte pe români şi să vină în faţa românilor cu proiecte concrete pentru români.”, a declarat Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa şi noul preşedinte al CJ Dâmboviţa.
Lista PSD Dâmboviţa pentru Senat:

 1. Titus Corlăţean
 2. Claudia Gilia
 3. lonuţ Săvoiu
 4. Ion Cucui
 1. Cătălin Olteanu
  Lista PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor:
 2. lonuţ Vulpescu
 3. Carmen Holban
 4. Radu Popa
 5. Marian Ţachianu
 6. Dică Georgeta
 7. lonuţ Bănică
 8. Emanuel Spătaru
 9. Liviu Vasilescu
 10. Mihai Istrate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vineri, 23 octombrie, ultima zi pentru solicitarea sprijinului pentru exploataţiile afectate în urma crizei COVID-19

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeşte, până la data de 23 octombrie 2020, inclusiv,cereri pentru Sprijin temporar cu caracter excepţional acordat fermierilor şi IMM-urilor care au fost afectaţi în mod deosebit de criza COVID-19.Sprijinul are în vedere atenuarea pierderilor suferite din cauza pandemiei de COVID- 19, în sectoarele […]