PSD acuză o epurare politică la ISJ! Inspectorul şcolar general răspunde că „anul trecut s-a întâmplat acelaşi lucru, dar a trecut neobservat!”

Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Cristian Stan, a acuzat că mai mulţi inspectori de specialitate din Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa au fost înlocuiţi cu persoane a căror „singură calitate este apartenenţa la Partidul Naţional Liberal”:
Replica a venit de la inspectorul şcolar general în funcţie, Sorin Ion, care este şi candidatul Partidului Naţional pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean:
„Toţi inspectorii şcolari care au ocupat funcţii prin concurs şi-au încheiat mandatul în iunie anul trecut. Din acel moment, deciziile de numire se dau pe an şcolar. Toate deciziile se încheie la 31 august ale fiecărui an. În consecinţă, noţiunea de schimbare din funcţie nu este cea mai potrivită. E o încheiere de detaşare. O mare parte îşi continuă activitatea, iar o parte (cu aproximaţie 30%) nu. Exact acelaşi lucru s-a întâmplat la începutul anului şcolar trecut, şi cam în aceeaşi proporţie. Anul trecut a trecut neobservat”, a precizat prof. Sorin Ion.
Aluzia este evidentă, având în vedere că anul trecut PSD era la guvernare şi chiar Sorin Ion s-a numărat printre cei îndepărtaţi de la Inspectoratul Şcolar, unde îi încetase mandatul de inspector şcolar general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Ţuţuianu, coordonator Pro România Dâmboviţa, a prezentat ultimii candidaţi la funcţia de primar înscrişi în cursa electorală

Senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa, a prezentat ultimii candidaţi înscrişi în competiţia electorală, pentru funcţia de primar. Este vorba despre Larisa Maria Ciocan, candidat la Primăria Şotânga, Mihai Robert Badea – Primăria Moţăeni, Sandu Marin, candidat la Poiana, Oprea Gabriel, Produleşti şi Rizea Dănuţ, candidat pentru funcţia de […]