Protestul „România vrea autostrăzi!”, susţinut de primăriile Răcari şi Găeşti

Primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu a anunţat că va susţine protestul din data de 15 martie cu angajaţii din primărie şi o parte din consilierii locali. Concret, Primăria Răcari va suspenda activitatea vineri, 15 martie, de la ora 15:00 până la ora 15:15.
Oraşul Găeşti are nevoie de o centură ocolitoare
Şi edilul oraşului Găeşti a anunţat pe pagina de socializare că Primăria Găeşti, va suspenda activitatea vineri, 15 martie, de la ora 15:00 până la ora 15:15, susţinând protestul „România vrea autostrăzi!”.
Mai mult, edilul Grigore Gheorghe a spus că oraşul Găeşti are nevoie de o centură ocolitoare şi investiţii majore pe drumurile naţionale ce tranzitează oraşul Găeşti.
Români şi firme din întreaga ţară îşi vor întrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15:00. Protestul inedit este iniţiativa omului de afaceri Ştefan Mandachi, cel care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro şi care va fi inaugurat în timpul protestului naţional de 15 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prins de jandarmi cu un briceag în curtea Liceului Voievodul Mircea din Târgovişte

Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit miercuri de dimineaţă la Liceul Voievodul Mircea din Târgovişte. Aceştia au fost sesizaţi de agentul de pază că un tânăr a pătruns în curtea instituţiei având asupra sa un briceag. Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în […]