Published On: joi, mart. 14th, 2019

Protestul „România vrea autostrăzi!”, susţinut de primăriile Răcari şi Găeşti

nichiduta.ro

Primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu a anunţat că va susţine protestul din data de 15 martie cu angajaţii din primărie şi o parte din consilierii locali. Concret, Primăria Răcari va suspenda activitatea vineri, 15 martie, de la ora 15:00 până la ora 15:15.
Oraşul Găeşti are nevoie de o centură ocolitoare
Şi edilul oraşului Găeşti a anunţat pe pagina de socializare că Primăria Găeşti, va suspenda activitatea vineri, 15 martie, de la ora 15:00 până la ora 15:15, susţinând protestul „România vrea autostrăzi!”.
Mai mult, edilul Grigore Gheorghe a spus că oraşul Găeşti are nevoie de o centură ocolitoare şi investiţii majore pe drumurile naţionale ce tranzitează oraşul Găeşti.
Români şi firme din întreaga ţară îşi vor întrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15:00. Protestul inedit este iniţiativa omului de afaceri Ştefan Mandachi, cel care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro şi care va fi inaugurat în timpul protestului naţional de 15 minute.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro