Proiectul viitorului skatepark, în curs de evaluare la ADR

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a anunţat că proiectul de extindere a Parcului Chindia, prin amenajarea unui skatepark şi a unei zone verzi adiacente, pe o suprafaţă totală de 4000 de metri pătraţi, a intrat în proces de evaluare la Agenţia de Dezvoltare Sud-Muntenia. Documentaţia a fost înaintată la ADR în scopul obţinerii unei finanţări nerambursabile, valoarea investiţiei fiind evaluată la 1,4 milioane de lei.
Skatepark-ul va fi amplasat pe un teren aflat în proprietatea municipalităţii, situat în proximitatea grădinii zoologice: „Accesul în noua locaţie va fi făcut prin zona pistei de alergare din park, partea dinspre grădina zoo”, a explicat edilul. Dintre dotări nu vor lipsi aparatele pentru gimnastică în aer liber, mobilier stradal, system de iluminat şi de supraveghere video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Modificări la regimul sponsorizărilor

Societăţile plătitoare de impozit pe profit pot efectua sponsorizări cu respectarea condiţiilor prevăzute din legea sponsorizării şi noile reglementări la Codul Fiscal. Aceste sponsorizări reduc impozitul pe profit de plată cu procentul de 5 la mie din cifra de afaceri, fără a depăşi însă 20% din impozitul pe profit, iar […]