Proiectul pilot – Amenajare șanțuri dalate și rigole, inițiat de CJ Dâmbovița, se implementează în comuna Tătărani

Comuna Tătărani, prima localitate care beneficiază de proiectul pilot -Amenajare șanțuri dalate și rigole, inițiat de conducerea CJ Dâmbovița. Este vorba de ample lucrări pentru întreținerea și protejarea platformei drumului, amenajare scurgere a apelor pluviale și șanțuri betonate, pe DJ702B, comuna Tătărani.
Proiectul a demarat în urmă cu două săptămâni și se implementează în ritm alert, drumarii de la LDP Dâmbovița sunt cei care execută lucrările.
„Pentru o durată de viață mai lungă a drumurilor, întreținerea curentă și construirea șanțurilor pentru preluarea apelor pluviale reprezintă o prioritate. Pentru a evita astfel de probleme, Consiliul Județean Dâmbovița, prin SC Lucrări Drumuri și Poduri, a început pavarea șanțurilor în comuna Tătărani, iar astfel de lucrări vor continua și pe alte drumuri județene.
De asemenea, datorită Programului Județean de Dezvoltare Locală al Consiliului Județean, comunele Ulmi și Dobra vor demara, în cel mai scurt timp, astfel de lucrări.”, ne-a comunicat conducerea CJ Dâmbovița.
Pentru buna desfășurare a implementării acestui proiect, lucrările sunt atent monitorizare de CJ Dâmbovița.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

100 de copii din Republica Moldova, oaspeții Consiliului Județean Dâmbovița

100 de copii din Republica Moldova, Raionul laloveni, vin în tabără, la Căprioara, acest lucru realizându-se în baza acordului de înfrățire dintre Consiliul Județean Dâmbovița și Consiliul Raional laloveni.Primii 50 de copii vor ajunge în masivul dâmbovițean Bucegi, pe 16 august, iar a doua serie, pe 23 august. Astfel, timp […]