PROIECTUL „GATA PENTRU ŞCOALĂ”, ÎN SPRIJINUL COPIILOR METALURGIŞTILOR

mechelDe mulţi ani, la COS Târgovişte s-a păstrat o tradiţie – şi anume sprijinirea copiilor la începutul anului şcolar. Pe vremea când situaţia economică a societăţii era cu mult mai bună decât în prezent, proiectul era extins şi, în prima zi de şcoală, se acordau rechizite unui număr mare de elevi din şcolile târgoviştene. Anul acesta, situaţia economică nu permite organizarea unei acţiuni de mare amploare. Cu toate acestea, administraţia întreprinderilor COS Târgovişte, Ductil Steel Buzău, Industria Sârmei Câmpia Turzii şi Laminorul Brăila are în derulare proiectul social „Gata pentru şcoală”, o campanie prin care se doreşte sprijinirea participării copiilor la programele de învăţământ. Pentru începerea anului şcolar la data de 16 septembrie 2013, administraţia va oferi, pentru fiecare copil al angajaţilor care urmează cursuri şcolare, câte un voucher în valoare de 50 de lei, care poate fi folosit în reţeaua magazinelor Carrefour Market din oraşele respective, în vederea achiziţionării de rechizite sau articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
„Cu acest sprijin simbolic ne dorim ca toţi copiii angajaţilor de la cele patru întreprinderi să aibă un start cât mai propice în noul an şcolar”, a precizat administraţia întreprinderilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"CĂLĂTOR PRIN TRANSILVANIA MEDIEVALĂ"

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte organizează o expoziţie de fotografie „Călător prin Transilvania Medievală”, ce aparţine artistului fotograf clujean Ştefan Socaciu. Vernisajul va avea loc duminică, 08.09.2013, orele 17:00, la Muzeul de Istorie, str. Calea Domnească, nr. 189. „Expoziţia „Călător prin Transilvania Medievală” este formată […]