Proiectul de extindere şi modernizare de la Creşa nr. 8 este aproape de finalizare

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, city-managerul Gabriel Boriga şi viceprimarul Cătălin Rădulescu au fost astăzi pe şantierul deschis la Creşa nr. 8, în cadrul proiectului de extindere şi modernizare a instituţiei. Lucrările de construcţii sunt finalizate, fiind respectate graficele de lucru, ceea ce va permite redeschiderea creşei la termenul prevăzut.
„În acest cartier- a declarat primarul Cristian Stan- sunt în curs de realizare mai multe investiţii pe ceea ce înseamnă dezvoltarea infrastructurii educaţionale. Suntem într-o zonă în care se lucrează la Şcoala „Mihai Viteazul”, un proiect cu finanţare europeană de aproximativ 20 de milioane de lei, sunt lucrări la Creşa nr. 8, un proiect finanţat prin PNDL, care a ajuns la nivel de amenajări interioare, deci şi această investiţie va fi gata până la debutul anului şcolar. Lângă creşă avem Grădiniţa „Rază de Soare”, un proiect de reabilitare, modernizare şi extindere în valoare de 12 milioane de lei.”
Referitor la Creşa nr. 8, a mai spus primarul Târgoviştei că, raportat la o suprafaţă iniţială de circa 300 metri pătraţi, capacitatea va creşte substanţial, având în vedere că numai corpul nou de clădire are o suprafaţă utilă de 800 de metri pătraţi. Va putea primi mai mulţi copii, în condiţii deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedinte PNL Târgovişte: "PSD are ca unic scop destabilizarea la nivel guvernamental"

Instituţii de prim rang, precum NATO şi Comisia Europeană, au atras atenţia, prin vectorii principali de comunicare, că există foarte multă dezinformare în spaţiul comunitar pe perioada pandemiei- a spus într-o conferinţă de presă preşedintele PNL Târgovişte. Aurelian Cotinescu a explicat că sunt puteri străine care desfăşoară acţiuni de influenţă, […]