Proiectul de extindere şi modernizare a Şcolii „Matei Basarab”, stadiu fizic de realizare de 80%

Proiectul de extindere, reabilitare, modernizare şi echipare a Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab” continuă. Este cel mai mare proiect cu finanţare europeană accesat de administraţia publică târgovişteană pe componenta de dezvoltare a infrastructurii educaţionale, cu o valoare de 22.223.977,79 lei.
„Astfel, în baza celei mai mari investiţii pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învăţământ din Târgovişte, şcoala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi şi de o sală multifuncţională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura şi de dotări didactice, de dotări şi echipament sportiv pentru sala de sport şi terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT şi software sau de mobilier nou.
Totodată, şcoala va dispune şi de un sistem de panouri solare şi fotovoltaice de natură să confere independenţă energetică unităţii de învăţământ.
Termenul de execuţie expiră în luna noiembrie, însă facem toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate până la începutul anului şcolar viitor. La această dată, stadiul fizic de realizare a investiţiei se apropie de 80%, lucrându-se la amenajările interioare!”, a precizat primarul Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Încă un aviz de obţinut şi încep lucrările la reţeaua de gaze naturale în comuna Poiana

La Poiana, într-o perioadă în care nu lipsesc constrângerile de ordin financiar, proiectele de dezvoltare continuă. Astfel, la scurt timp după obţinerea finanţării pentru modernizarea iluminatului public, de la Administraţia Fondului de Mediu, primarul Marian Şerban a anunţat că Primăria Poiana mai are de obţinut un singur aviz, de la […]