Published On: lun, iul. 22nd, 2013

„PROIECTUL” ANIMA FOTBALUL

nichiduta.ro

sportOrice politician „versat”, ştie că un procent decisiv pentru câştigarea mult râvnitului „scaun de politician” indiferent la ce nivel, îl aduce echipa de fotbal.
La nivelul comunal, bătălia se dă între actualul primar şi contracandidatul său. Istoria ne arată că aproape în fiecare comună, chiar sat, a luat fiinţă o nouă echipă peste noapte, doar pentru că un anumit candidat trebuie să-şi facă propagandă şi cea mai bună este echipa de fotbal, cu susţinere proprie.
Evident, adversarul nu va sta pasiv, va încerca să-l „dribleze” sub o formă sau alta. Avem în cadrul A.J.F. DÂMBOVIŢA multe exemple concrete. Cum spuneam, se întâmplă să-ţi „carotezi” adversarul, să-l scoţi din competiţie.
Cel mai bun exemplu îl găsim la GĂEŞTI, unde a dispărut un club cu o vechime de peste 60 de ani, doar din cauza preşedintelui său care nu avea o anumită „culoare politică”. De dragul unor ambiţii nejustificate a distrus un club bine constituit, cu rezulte deosebite, neglijându-se dorinţa celor mulţi din GĂEŞTI.
Acum se încearcă înscrierea altei echipe în campionat. Unii ar dori să-i ia locul lui GRIGUŢĂ, să continue pe „UTCHIM”. Numai că pe o parte zice ce nu a fost şi nu e bun dar vrea să-şi continue activitatea, iar pe de alta, va trebui să-i ceară acordul scris.
Vom vedea în zilele ce urmează cum se va numi noul club din GĂEŞTI şi în ce categorie valorică va evolua.
Asemenea „dorinţe” mai găsim în alte localităţi. De exemplu, cei din BEZDEAD vor altă echipă, considerând că fondul de jucători este suficient de mare pentru două echipe, evident separarea se face după „culoarea politică”.
Sunt semnale că şi VOINŢA PIETROŞIŢA vrea o echipă în PROMOŢIE, cei din BRĂNEŞTI – PUCIOASA. C.S. CONŢEŞTI s-a înscris în PROMOŢIE.
Şi nu sunt singurele echipe noi. De aceea, atenţionăm pe cei din PROMOŢIE să se grăbească deoarece însrieri se primesc doar până la 1 august când se va întocmi programul turului.
De asemeni, echipele promovate în categoria ONOARE sunt obligate să-şi înscrie echipele de juniori în campionat. Pentru aceasta, trebuie să se prezinte la sediul A.J.F. DÂMBOVIŢA cu cerere tip, două poze, copii xerox după CI sau certificat de naştere şi 25 lei pentru eliberarea carnetelor de legitimare (UNIREA
ROMÂNEŞTI, SIMANG
BIL-CIUREŞTI…).

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro