PROIECTILE DUSE LA FIER VECHI, DEPISTATE DE GARDA DE MEDIU DÂMBOVIŢA

În urma unei autosesizări, Garda de Mediu Dâmboviţa împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, au verificat amplasamentul unei societăţi care desfăşura activităţi de colectare deşeuri metalice, de colectare/dezasamblare echipamente electrice scoase din uz şi activităţi de comerţ al deşeurilor şi resturilor fără autorizaţie de mediu.
În timpul controlului au fost identificate pe amplasament şi 3 proiectile, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul ISU Dâmboviţa. Acestea au fost ridicate de personalul specializat şi a fost eliminat orice pericol.
În urma controlului, pentru neregulile constatate, societatea a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 60 000 lei şi s-a dispus măsura de sistare a activităţii până la obţinerea actelor de reglementare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DIGITALIZAREA PROCESULUI DE COMPLETARE ŞI TRANSMITERE A DECLARAŢIILOR DE AVERE ŞI DE INTERESE

începând cu anul 2021, se simplifică procedurile de completare şi depunere a declaraţiilor de avere şi de interese. Agenţia Naţională de Integritate a lansat noua platformă online „e-DAI”, prin intermediul căreia, sutele de mii de funcţionari publici, demnitari şi alte categorii prevăzute de lege îşi vor completa şi depune declaraţiile […]