Proiecte pentru creşa şi grădiniţa care vor fi construite pe Strada IE Florescu

La iniţiativa primarului Cristian Stan, au fost introduse pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului Local Municipal Târgovişte două proiecte importante pentru locuitorii din Zona Urbană Marginalizată IE Florescu, localizată în perimetrul străzii cu acelaşi nume.
Vor fi supuse dezbaterii şi aprobării notele conceptuale şi temele de proiectare pentru obiectivele de investiţii „Înfiinţare şi dotare creşă Strada IE Florescu” şi „Realizare şi dotare grădiniţă cu program prelungit, Str. IE Florescu din Municipiul Târgovişte”.
Valoarea investiţiilor a fost estimată la aproximativ patru milioane de lei, fără TVA, fiecare iar finanţarea va fi asigurată prin POR 2014-2020 şi de la bugetul local.
Creşa va avea patru grupe iar grădiniţa o capacitate de 80 de locuri, ambele proiecte fiind înscrise în Programul Operaţional Regional 20142020, Axa 9 – Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban.
În acelaşi perimetru va fi amenajat şi un loc de joacă, investiţie estimată la 10000 de euro.
Toate obiectivele vor fi construite pe terenuri aflate în proprietatea municipalităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Creştere semnificativă a numărului autorizaţiilor de construire

În prima parte a anului, mai exact în perioada 1.I.-30.IV.2018, în Dâmboviţa s-au eliberat 397 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 39,3% faţă de perioada similară 2017. De remarcat şi faptul că, în ultima lună analizată, aprilie 2018, s- au eliberat un număr de 138 autorizaţii de […]