Published On: vin, iun. 29th, 2018

Proiecte majore pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte

nichiduta.ro

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă ordinară în data de 25.06.2018, care s-a desfăşurat în „Sala Unirii” a sediului administrativ. Încă de la începutul şedintei, preşedintele Daniel Comănescu a anunţat că sunt retrase trei proiecte de pe ordinea de zi.
În unanimite a fost aprobată ordinea de zi. Primul proiect de hotărâre care a fost votat în unanimitate a avut în vedere constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al doamnei Olaru Luminiţa Elena din partea PSD.
Un alt proiect important votat de consilierii judeţeni a fost cel privind utilizarea subvenţiei în valoare de 500 mii primite de la Ministerul Sănătăţii în anul 2018 pentru derularea în continuare a obiectivului de investiţii „Reabilitare secţie TBC Moroieni” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Totodată s-a votat şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziţia de active fixe (aparatură medicală şi dispozitive medicale) la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în anul 2018.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în baza solicitărilor făcute de medicii şefi de secţie şi a priorităţilor stabilite de Comitetul Director, solicită aprobare pentru achiziţia de active fixe – aparatură medicală şi dispozitive medicale, necesare desfaşurării actului medical, au fost incluse în Lista de investiţii, la Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pe anul
2018.
Este vorba despre Dermatom cu accesorii, Set alezoare flexibile, Unitate electrochirurgicală cu sigilare vasculară şi accesorii şi Trusa endo-urologie joasă. Aceste active fixe se vor achiziţiona din veniturile proprii ale instituţiei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro