Published On: vin, mart. 16th, 2018

Proiecte importante pentru târgovişteni finanţate prin CNI

nichiduta.ro

La începutul săptămânii a avut loc o întâlnire între reprezentanţii Primăriei Municipiului Târgovişte şi cei ai Companiei Naţionale de Investiţii, discuţiile fiind axate pe finanţarea unor proiecte de interes, a căror materializare târgoviştenii o aşteaptă de multă vreme. Primarul Cristian Stan a nominalizat aici un proiect în valoare de 11 milioane de lei, pentru consolidarea malului drept al râului Ialomiţa, între podul de la Teiş şi Complexul de Nataţie, proiectul de reabilitare şi dotare a Cinematografului „Independenţa”, construirea a două scări de bloc cu 48 de unităţi locative, în zona fostei unităţi militare de la gară, construirea unei săli de sport şi de reabilitarea sălii de lupte.
Despre cinematograf, proiect în valoare de nouă milioane de lei, primarul Cristian Stan a precizat că, pe 23 martie, va fi depusă documentaţia tehnică, astfel încât CNI să poată lansa licitaţia pentru desemnarea executantului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro