Published On: vin, mart. 14th, 2014

Proiecte de succes realizate cu fonduri europene

nichiduta.ro

nucetIn organizarea Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, în perioada martie-august este derulată campania de informare „Euroagricultura”, prin care se urmăreşte popularizarea informaţiilor şi a exemplelor de bună practică în accesarea finanţărilor europene nerambursabile, alocate din FEADR.
Acţiunea a debutat în Dâmboviţa cu o vizită la fabrica de procesare a laptelui de la Nucet, un proiect cu o valoare de aproximativ patru milioane de euro. Pe lângă taxele şi impozitele locale, un alt important beneficiu pentru comuna Nucet îl reprezintă cele 30 de locuri de muncă nou create.
La vizita de la Nucet au participat reprezentanţi ai centrelor regional şi judeţean ale APDRP, ai Direcţiei Judeţene pentru Agricultură, Consiliul Judeţean, fermieri şi reprezentanţi ai unor grupuri de acţiune locală. A urmat vizita la unitatea de sortare şi ambalare a ouălor de la Costeşii din Vale, în program fiind cuprinse şi obiective de infrasctructură realizate prin Măsura 322 a PNDR, dar şi prin Măsura 313 – Încurajarea activităţilor turistice.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro