Proiect pentru reabilitarea şi modernizarea Parcului Mitropoliei

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna iunie a Consiliului Local Municipal a fost şi proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Cristian Stan, privind aprobarea notei conceptuale şi a temei de proiectare pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare şi modernizare Parcul Mitropoliei, din Municipiul Târgovişte”.
Potrivit documentaţiei, investiţia va include reabilitarea zonelor pietonale, a iluminatului, modernizarea tuturor reţelelor de utilităţi publice, refacerea fântânilor arteziene, dotarea cu mobilier urban modern. Este prevăzută, de asemenea, restaurarea ruinelor din faţa Mitropoliei şi din zona de est.
Suprafaţa reabilitată va fi de 26587 metri pătraţi, costurile fiind estimate la trei milioane de lei, bani de la bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalul Cezar Preda, despre moţiune: "PNL nu s-a prezentat ca o alternativă la guvernare"

După eşcul moţiunii de cenzură, o concluzie fără echivoc enunţată de deputatul liberal Cezar Preda, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, a fost că „acestă majoritate parlamentară nu poate fi dislocată în acest moment.” Cezar Preda nu a contestat oportunitatea acestui demers parlamentar dar a vorbit şi despre „minusuri”, venind […]