Proiect pentru modernizarea şi extinderea Şcolii „Tudor Vladimirescu”

La iniţiativa primarului Cristian Stan, aleşii locali au aprobat documentaţia, indicatorii tehnico- economici şi anexa privind descrierea investiţiei pentru obiectivul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, din Municipiul Târgovişte.”
Proiectul a fost aprobat în perspectiva obţinerii de finanţare nerambursabilă prin Programul Operaţional Regional 2014- 2020, Axa prioritară 10, valoarea estimată fiind de 22,487 milioane de lei, din care 450000 lei, reprezentând 2% din valoarea eligibilă, cofinanţare de la bugetul local. În proiect sunt incluse reabilitarea corpului principal de clădire, reabilitarea sălii de sport şi extinderea prin supraetajarea vestiarelor, construirea unei săli de festivităţi şi a corpului administrativ, amenajarea curţii şi a bazei sportive. Potrivit primarului Cristian Stan, proiectul a fost depus miercuri la ADR Sud Muntenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Perioada de plată a amenzilor la jumătate din valoare va fi de 15 zile

Potrivit unui proiect de lege adoptat în Parlament, perioada în care amenzile de circulaţie vor putea fi achitate la jumătate va fi extinsă, începând de anul viitor, de la doar 48 de ore la 15 zile lucrătoare. Măsura va fi aplicată pentru început doar în cazul amenzilor de circulaţie, prin […]