Proiect de prevenire a consumului de droguri – ediţia a Il-a „TINERI (IN)FORMAŢI”

Ş.E.

tineriÎn perioada 05.09 – 29.10.2013, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa, împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dâmboviţa, implementează a doua ediţie a proiectului local de prevenire a consumului de droguri, denumit „Tineri (in)formaţi”.
„Obiectivele proiectului vizează dezvoltarea de abilităţi de comunicare în domeniul educaţiei antidrog de către voluntarii antidrog implicaţi, precum şi conştientizarea populaţiei şcolare din Târgovişte asupra riscurilor asociate consumului de droguri, prin activităţi preventive specifice de tipul educaţiei între egali.
Astfel, în perioada 20-22.09.2013, la Centrul de Agrement „Stejarul” din judeţul Dâmboviţa, 16 voluntari antidrog au participat la un curs de formare pentru dezvoltarea unor tehnici şi metode de comunicare interactivă în domeniul prevenirii consumului de droguri, iar în perioada 23.09 – 25.10, aceştia vor realiza, într-un format atractiv pentru adolescenţi şi tineri, o serie de activităţi informativ-interactive, adresate elevilor de gimnaziu din municipiul Târgovişte.
Proiectul este finanţat de DJST Dâmboviţa şi este expresia unei îndelungate colaborări în domeniu, între cele două instituţii partenere”, a precizat inspector principal de poliţie Nicoleta Bobe, coordonator Centrul Antidrog Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A doua ediţie a simpozionului "Contribuţii la conceptul de istorie a cărţii şi bibliotecilor"

De când a început să se dezvolte limbajul, oamenii au văzut ca necesară inscripţionarea cunoştinţelor lor. Plecăm de la tăbliţele de lut mesopotamiene şi ajungem la tabletele şi e-reader-ele de astăzi. Cartea tipărită, cu o istorie relativ recentă (începând cu secolul 15 şi invenţia lui Gutenberg), a rezistat până astăzi, […]