Published On: joi, apr. 11th, 2019

Proiect: Centru de preparare a hranei pentru creşe, într-un punct termic reabilitat

Aleşii locali au fost de acord cu modificarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Înfiinţarea şi amenajarea unui centru de preparare a hranei pentru creşele din subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte”. Este vorba despre reabilitarea, extinderea şi echiparea fostului punct termic situat pe Strada Transilvaniei, în Microraionul VI. Valoarea totală a investiţiei este de 1,7 milioane de lei, bani de la bugetul local iar termenul de execuţie de 18 luni.
Investiţia se impune ca urmare a faptului că blocurile alimentare de la şase creşe din subordinea DAS, comune cu cele ale grădiniţelor care funcţionează în aceleaşi imobile şi nu pot fi autorizate sanitar-veterinar. La finalul lucrărilor, noul centru de preparare a hranei va deservi creşele în regim de catering, urmând să fie pregătite zilnic în jur de 450 de porţii.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>