Proiect: Centru de preparare a hranei pentru creşe, într-un punct termic reabilitat

Aleşii locali au fost de acord cu modificarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Înfiinţarea şi amenajarea unui centru de preparare a hranei pentru creşele din subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte”. Este vorba despre reabilitarea, extinderea şi echiparea fostului punct termic situat pe Strada Transilvaniei, în Microraionul VI. Valoarea totală a investiţiei este de 1,7 milioane de lei, bani de la bugetul local iar termenul de execuţie de 18 luni.
Investiţia se impune ca urmare a faptului că blocurile alimentare de la şase creşe din subordinea DAS, comune cu cele ale grădiniţelor care funcţionează în aceleaşi imobile şi nu pot fi autorizate sanitar-veterinar. La finalul lucrărilor, noul centru de preparare a hranei va deservi creşele în regim de catering, urmând să fie pregătite zilnic în jur de 450 de porţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

71 milioane de euro sunt disponibile pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale şi asigurarea producţiei agricole

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale anunţă lansarea mai multor sesiuni de primirea proiectelor de investiţii, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020). Astfel, până pe 30 iunie 2019 se pot depune proiecte pentru investiţiile în măsuri preventive destinate să reducă efectele dezastrelor naturale, ale fenomenelor […]