Programul Start-Up Nation, ediţia 2018, s-a deschis pe 27 decembrie 2018

Joi, 27 decembrie, la ora 11:00, Aplicaţia Start-Up Nation 2018 a fost deschisă, după ce procedura de implementare a ediţiei 2018 a programului a fost publicată în Monitorul Oficial. Antreprenorii pot solicita finanţări nerambursabile de câte 200.000 de lei pentru înfiinţarea şi demararea unei afaceri:
Aplicaţia va rămâne deschisă timp de 30 de zile lucrătoare.
Alocaţia financiară nerambursabilă, de maximum 200.000 lei/beneficiar, poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societăţile neplătitoare) aferente proiectului.
Calcularea punctajului planului de afaceri se va face în timp real şi transparent, conform grilei de evaluare.
Punctajul minim pentru a fi acceptat de principiu în vederea verificării administrative şi a eligibilităţii este de 50 de puncte din maximum 100 de puncte posibile.
Pot beneficia de prevederile Programului Start-Up Nation 2018 societăţile înfiinţate după data de 30 ianuarie 2017, care activează în domeniul producţiei, industriilor creative, serviciilor şi comerţului.
Pentru a participa la program, societăţile trebuie să creeze cel puţin un loc de muncă cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată şi să menţină locul de muncă ocupat cel puţin doi ani după finalizarea implementării proiectului.
Procedura de implementare a programului Start-Up Nation poate fi studiată accesând link-ul: www.aip-pimm.ro/cate.. ./programe/programul-start-up-nation-2018″, a declarat deputat Claudia Gilia
Aplicaţia va rămâne deschisă timp de 30 de zile lucrătoare. Alocaţia financiară nerambursabilă, de maximum 200.000 lei/beneficiar, poate reprezenta 100%din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societăţile neplătitoare) aferente proiectului, conform Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O petardă le-a explodat în mână

Doi copii, unul în vârstă de 15 ani din Bâldana şi altul de 13 ani din Pietrari, au ajuns la spital, în prima zi a anului din cauza unei petarde. O petardă lea explodat în mână. Din informaţiile pe care le deţinem copilul în vârstă de 15 ani din Bâldana […]