Published On: lun, aug. 28th, 2017

Programul Stare-up Nation – Contractele de finanţare vor fi semnate pâna pe 27 septembrie

nichiduta.ro

Rata de respingere a firmelor evaluate în programul Start-up Nation 2017 este de aproximativ 8% în prezent, ceea ce ar însemna că, la finalul evaluării tuturor planurilor de afaceri, aproximativ 700 dintre societăţile care au obţinut punctaje finanţabile şi au rămas în aşteptare după încheierea depunerii proiectelor vor avea o şansă să treacă peste linie şi să ia ajutorul nerambrsabil de la stat . Altfel spus , au fost depuse 8700 de documentaţii şi vor mai avea şanse la finanţare aproximativ 700 de firme care au obţinut câte 90 de puncte, dar s-au situat în afara bugetului total alocat, fiind în aşteptare, ca urmare a departajării solicitanţilor cu punctaje egale.
Semnarea acordurilor de finanţare cu firmele care au trecut de evaluări a început de săptămâna trecută şi se preconizează finalizarea acestei etape până pe 27 septembrie.
În programul Start-up Nation 2017, statul a promis că va acorda ajutoare nerambursabile de maximum 200.000 de lei ficare (circa 44.000 euro), unor firme mici şi mijlocii, în anumite condiţii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro