Programul Rabla, prelungit pentru persoanele juridice

rablaTermenul până la care persoanele juridice pot utiliza tichetele valorice obţinute în urma casării unor autovehicule uzate a fost prelungit, potrivit Ordinului Ministerului Mediului nr. 2818. Conform acestui act normativ, utilizarea voucher-ului de către persoanele juridice se poate face până la 20 decembrie 2013. Dacă proprietarul nu respectă acest termen, nu va mai avea dreptul de a beneficia de prima de casare.
Data limită pentru folosirea acestor tichete a fost prelungită de două ori, deşi, potrivit prevederilor iniţiale, utilizarea voucher-ului se putea face în termen de cel mult 45 de zile de la eliberarea de către colectorul autorizat.
Reamintim că, la începutul lunii noiembrie, au fost aduse completări şi în cazul termenului limită de utilizare a tichetelor pentru persoanele fizice, fiind prelungit şi acesta.
Astfel, şi în cazul persoanelor fizice, utilizarea tichetului se face „în termen de cel mult 45 de zile lucrătoare de la eliberarea sa de către colectorul validat, fără a se depăşi însă data de 20 decembrie a anului în care se desfăşoară programul”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ziua Porţilor Deschise

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa invită persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, elevii, studenţii şi orice persoana interesată, să participe la Ziua Porţilor Deschise, astăzi, 10 decembrie 2013. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă sărbătoreşte, la data de 10 decembrie 2013, 15 ani de […]