Programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră a judeţului Dâmboviţa. în săptămâna 28 ianuarie -1 februarie 2013

viscolConsiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în săptămâna 28.01 – 01.02 2013, va efectua prin unităţile de profil, următoarele activităţi:
1. Activitate deszăpezire pe sectoarele de drumuri judeţene din campania 20122013
2. Reabilitare şi modernizare DJ 711 A Potlogi – Autostradă A1 – montare parapeţi de siguranţă drum.
NOTĂ:
ATENŢIE! BULETIN RUTIER
1. Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71
– Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă, având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni -Peştera.
2. DJ 711A, DN7-Serdanu – Pitaru –
Potlogi – sector restricţionat din punct de vedere al circulaţiei publice deoarece lucrările de modernizare iniţiate în trim. IV 2012 sunt parţial executate, acestea urmând a fi continuate în trim. II 2013.
3. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări:
– DJ 712 A Gura Bărbuleţu – Râu Alb
– DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni -Peştera
– DJ 720 A Bucşani – Răţoaia -Mărceşti
– DJ 401A, intersecţie Calea Ferată Mogoşani
– DJ 702 F Puntea de Greci – Răscăeţi
– DJ 611 Petreşti – Vişina Şelaru
Recomandări:
– Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.
– Deplasările pe traseul DJ 714 Glod -Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea, recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.
– Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.
– Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră. – In zonele în care se acţionează cu activităţi specifice de iarnă, se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.
– Detalii privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică tel. 0245/207625
Biroul de presă al Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consilierii judeţeni au votat înfiinţarea Serviciului Public Judeţean de Pază Dâmboviţa

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit joi, în şedinţă extraordinară. 31 de consilieri judeţeni (din totalul de 34) au fost prezenţi la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe a cărei ordine de zi s-au aflat 33 de proiecte de hotărâre. Supravegherea respectării legislaţiei a fost asigurată de subprefectul judeţului Dâmboviţa, […]