Published On: Dum, ian. 20th, 2013

Programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră a judeţului Dâmboviţa, în săptămâna 21-25.01.2013

nichiduta.ro

Consiliu Judetean dambovitaConsiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în săptămâna 21-25 ianuarie 2013, va efectua prin unităţile de profil activităţi specifice şi de deszăpezire pe următoarele sectoare de drum:
1. Activitate deszăpezire pe sectoarele de drumuri judeţene din campania 20122013.
2. Reabilitare şi modernizare DJ 711 A Potlogi – Autostradă A1.
– montare parapeţi de siguranţă
drum.
NOTĂ:
ATENŢIE! BULETIN RUTIER
1. Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni -Peştera.
2. DJ 711A, DN7 – Serdanu – Pitaru -Potlogi – sector restricţionat din punct de vedere al circulaţiei publice deoarece lucrările de modernizare iniţiate în trimestrul IV 2012 sunt parţial executate acestea urmând a fi continuate în trimestrul II 2013.
3. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări:
– DJ 712 A Gura Bărbuleţu – Râu Alb
– DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni -Peştera
– DJ 720 A Bucşani – Răţoaia – Mărceşti
– DJ 401A, intersecţie Calea Ferată -Mogoşani – DJ 702 F Puntea de Greci – Răscăieţi
Recomandări:
– Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.
– Deplasările pe traseul DJ 714 Glod -Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea, recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.
– Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.- Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră.
– În zonele în care se acţionează cu activităţii specifice de iarnă se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.
– Detalii privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică tel. 0245/207625.
Biroul de presă al Consiliului Judeţean Dâmboviţa

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro