Published On: lun, iul. 15th, 2019

Programul „Inot la ora de educaţie fizică” va fi gratuit şi accesibil tuturor elevilor din Târgovişte

nichiduta.ro

Cu prilejul unei conferinţe de presă găzduită de Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte, primarul Cristian Stan a reluat tema programului „Înot la ora de educaţie fizică”. Acesta a exprimat speranţa că vor fi cât mai mulţi participanţi şi a spus că programul, aprobat de Consiliul Local Târgovişte, va presupune o bună colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi şcolile care vor dori să participle. Programul va fi gratuit şi este deschis tuturor elevilor din oraş.
Şi directorul Complexului de Nataţie, Ciprian Prisăcaru, a remarcat utilitatea programului şi că trbuie profitat la maxim de această facilitate pe care o au la dispoziţie târgoviştenii, vorbind aici de bazinul olimpic acoperit, care dispune de toate dotările necesare. Susţinerea proiectului va presupune un efort deosebit şi constant dar câştigul pentru sănătatea şi dezvoltarea copiilor este garantat.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro