Published On: joi, iul. 4th, 2019

Programul de lucru cu publicul la eliberarea paşapoartelor, în Dâmboviţa, a fost prelungit

Pentru că este o perioadă aglomerată la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple al judeţului Dâmboviţa, autorităţile au luat decizia de a prelungi, pe perioada verii, programul zilnic de lucru cu publicul la structurile teritoriale de paşapoarte.
Astfel, în perioada 24.06.2019-16.08.2019, programul zilnic de lucru cu publicul la nivelul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple al judeţului Dâmboviţa se va desfăşura între orele 08.3018.30.
Totodată, pentru informarea cetăţenilor, a fost postat pe site-ul Instituţiei Prefectului-judeţul Dâmboviţa: https://db.prefectura.mai.gov.ro /, la secţiunea Paşapoarte, Ordinul Prefectului nr. 187/24.06.2019 privind noul program de lucru cu publicul.
Pentru a evita aglomeraţia la depunerea cererilor de eliberare a paşaportului, solicitanţii trebuie să ştie că se pot programa online, pe site-ul https://www.epasapoarte.ro/.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>