Programările online pentru maşinile care au fost deja înmatriculate, trebuie ANULATE

Solicitările venite din partea dâm-boviţenilor pentru înmatricularea de autoturisme, sunt foarte mari ajungându-se cu programările la începutul lunii octombrie dar cu toate acestea, angajaţii Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa, îşi dau tot interesul să facă faţă volumului foarte mare de muncă şi totodată să se încadreze în termenele prevăzute de lege şi să respecte programările pe care oamenii le fac la înmatriculătri.
În fiecare zi de marţi, între orele 15:00-17:00, cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu, şeful Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa, are şi program de audienţe, iar toţi cetăţenii sunt primiţi şi le sunt soluţionate problemele. În ultimele 45 luni, cu regularitate, în fiecare zi de marţi, la audienţe au fost aprobate suplimentar, în medie peste 100 de dosare de înmatriculare.
Datorită faptului că pentru aceste înmatriculări deja făcute în urma audienţelor, nu au fost anulate programările online, perioadele de aşteptare au crescut, ajungându-se cu programările la începutul lunii octombrie. Cauza directă o reprezintă faptul că foarte multe locuri care ar trebui să fie disponibile, sunt blocate de programări ale unor maşini care au fost deja înmatriculate.
Conducerea Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa face un APEL către toţi propietarii de vehicule care au fost deja înmatriculate şi care încă figurează în continuare cu programările online în lunile iulie, august şi septembrie, să-şi anuleze aceste programări, astfel vor apărea foarte multe locuri disponibile iar perioadele de aşteptare se reduc semnificativ:
” Aşadar, rugămintea noastră către publicul deservit, în acord cu solicitudinea şi promptitudinea de care şi noi am dat dovadă permanent în activităţile desfăşurate ca, de îndată, să-şi anuleze în sistem aceste programări online pentru vehiculele deja înmatriculate, dând astfel posibilitatea cetăţenilor care solicită operaţiuni de înmatriculare să se poată programa mult mai repede pe aceste locuri deblocate, devenite disponibile”, a afirmat cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu, şeful Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa
Planul de management pe care şi l-a asumat cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu, şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Dâmboviţa, atunci când a preluat conducerea instituţiei, are ca scop o revitalizare a activităţii Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa dar şi o comunicare transparentă cu cetăţenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CE, cartonaş galben pentru Guvernul de la Bucureşti Infringement pe spălarea de bani

Comisia Europeană a lansat procedura de infringement în cazul României, Greciei şi Irlandei cu privire la neimple-mentarea în legislaţia naţională a unei directive privind spălarea de bani. În timp ce guvernarea PSD-ALDE încearcă să convingă opinia publică românească cu privire la necesitatea implementării unor directive europene în materie de legislaţie […]