PROGRAM RESTRICŢIONAT LA SEDIUL FR BASCHET

Mihai ROŞOIU

Ţinând cont de restricţiile guvernamentale impuse cu scopul prevenirii extinderii COVID-19, preşedintele FR Baschet a decis să permită majorităţii salariaţilor să îşi desfăşoare activităţile de serviciu de la domiciliu, în cazul în care acest lucru este posibil.
La sediul FR Baschet, din Bucureşti, Bulevardul Basarabia 39, vor exista angajaţi care vor asigura permanenţa funcţionării, însă persoanele din afara FR Baschet vor avea acces limitat în sediul federaţiei. De aceea, persoanele cu probleme urgente sunt invitate să apeleze telefonic federaţia înainte de a se deplasa la sediu, pentru a se asigura dacă acele probleme pot fi rezolvate online, în locul unei vizite la sediu.
Vă vom informa asupra datei când programul federaţiei revine la normal, imediat ce se valua o decizie în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

KARATEKA DE LA CS TÂRGOVIŞTE AU FOST ÎN AZERBAIDJAN

Şase sportivi şi un antrenor din cadrul secţiei de karate a Clubului Sportiv Târgovişte au participat în perioada 6-8 martie la un curs de perfecţionare la kumite şi stagiu de pregătire, găzduite de Sala Polivalentă a Complexului Olimpic Sportiv de la Izvorani. Alături de antrenorul Ionuţ Munteanu, karateka clubului nostru […]