Published On: vin, feb. 2nd, 2018

Program pentru tinerii antreprenori

nichiduta.ro

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat continuă şi asigură şi anul acesta finanţare pentru programul „Comerţ”. Pentru 2018 este prevăzută suma de 50 de milioane de lei, la fel ca anul trecut, programul având ca obiectiv general dezvoltare a activităţilor de comercializare a serviciilor de piata.
În cursul anului trecut, firmele mici şi mijlocii eligibile au putut primi un ajutor financiar nerambursabil de maximum 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile efectuate (fără TVA), dar nu mai mult de 250.000 lei pentru fiecare beneficiar.
O altă schemă de ajutor derulată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat urmăreşte pentru infiinţării şi dezvoltării microintreprinderilor apartinând intreprinzătorilor tineri. Programul va avea un buget de 11,8 milioane de lei în anul 2018, conform legii bugetului.Este primul an de implementare, deşi a existat un program asemănător – Programul SRL-Debutant, care a fost asimilat în Start Up Nation 2017.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro