Produse contrafăcute, depistate de jandarmi

Jandarmii dâmboviţeni în timp ce acţionau pentru prevenirea faptelor antisociale, au depistat două persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute, în apropierea unui complex comercial din municipiul Târgovişte.
În urma verificărilor efectuate asupra bărbaţilor în vârstă de 30, respectiv 52 de ani, au fost găsite mai multe par-fumuri şi articole vestimentare (hanorace, bluze, fesuri) cu numele unor mărci consacrate.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar celor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare pentru „punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministerul Sănătăţii extinde vaccinarea antigripală gratuită pentru întreaga populaţie

Ministrul Sănătăţii, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripală anuală a Ministerului Sănătăţii pentru toate grupele populaţionale, fără a mai exista o pri-oritizare la vaccinare impusă de grupele de risc.„Este necesar ca vaccinarea antigripală să continue şi în această perioadă de pandemie, prevenirea îmbolnăvirilor de orice fel este esenţială. Riscurile […]