Published On: joi, ian. 4th, 2018

Probleme la CSM Târgovişte? SE CAUTĂ ÎNLOCUITOARE PENTRU SYBELDON

nichiduta.ro

Voleibalista americană pare decisă să nu mai revină în România, fiind nemulţumită de experienţele trăite în prima parte a sezonului competiţional
Anul 2018 a început cum nu se putea mai rău pentru conducerea Clubului Sprotiv Municipal Târgovişte, care trebuie să găsească soluţii pentru înlocuirea americancei Lianna Sybeldon. Potrivit unor informaţii neoficiale, Sybeldon nu a mai revenit din mini-vacanţa de iarnă, nemulţumită fiind de întârzierile salariale de la finalul lui 2017.
Se pare că voleibalista s-ar fi plâns colegelor de neseriozitatea de care au dat dovadă şefii clubului târgoviştean, motiv pentru care aceasta nu a mai participat la ultimele antrenamente de anul trecut.
Chiar în aceste zile, şefii CSM-ului ar fi contactat-o pe Ana Otasevic, muntenegreanca legitimată la Ştiinţa Bacău în sezonul precedent, dar care nu a fost mereu titulară în trupa lui Florin Grapă.
P.S. Ca un amănunt tragi-comic, marţi, 2 ianuarie 2018, jucătoarele echipei de volei au fost plimbate prin tot oraşul pentru a se antrena. În primă fază, jucătoarele lui Guillermo Hernandez au mers la sala de forţă, dar au constat cu stupoare că locaţia este închisă. După câteva minute au fost direcţionate către Sala Sporturilor, care, în mod evident, nu era deschisă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro