PROBLEME DUPĂ CHINDIA-DINAMO 1-0

Mihai ROŞOIU

luliu Mureșan a comentat incidentul dintre Mihai Eșanu și Deniz Giafer, din timpul partidei Chindia -Dinamo 1-0. Portarul „câinilor” a fost ușor „urecheat” de către directorul executiv al grupării din Ștefan cel Mare.
În minutul 64 al jocului de la Buzău, Mihai Eșanu și-a bruscat și apostrofat colegul din centrul defensivei, după ce tânărul fundaș a fost depășit de un atacant advers. luliu Mureșan consideră că astfel de evenimente nu ar trebui să se mai întâmple în cadrul echipei pe care o conduce și a pus ieșirea nervoasă a goalkeeper-ului pe seama determinării excesive.
„Asemenea gesturi sunt regretabile și nu trebuie să se mai repete. Chiar după meci, la autocar am vorbit cu Eșanu, care de altfel este un jucător foarte bun. El deja este printre jucătorii cu experință de la echipă, deși e tânăr și el.
l-am spus să aibă grijă să nu mai facă, să fie calm și să se gândească că și el, când a jucat și a debutat, a avut probleme. A înțeles. Și-a cerut scuze și atunci pe loc și după partidă. Eu cred că acel gest necontrolat al lui a venit pe fondul determinării foarte mari pe care o arată Eșanu, care vrea să câștige fiecare partidă”, a spus luliu Mureșan, pentru sport.ro.
Imediat după joc, Mihai Eșanu a declarat că a fost prins în „focul partidei” și orice conflict s-a stins odată cu fluierul final: „Cu Giafer a fost o simplă fază de joc, e mai multă tensiune pe teren, la vestiar ne calmăm”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCEPE LIGA A IV-A

Programul meciurilor din Liga a IV-a dâmbovițeană este următorul:Etapa 1 – 14 augustRecolta Gura Șuții stăVoința Vișina – Străjerii Târgoviște St.Roșu Colacu – fC Brezoaele CSM Fieni – Flacăra Șuța Seacă Urban Titu – Unirea Ungureni Voința Crețu – Unirea Bucșani Viitorul Răzvad – Progresul Mătăsaru Viitorul Voinești – Roberto […]