PROBLEME DE SĂNĂTATE

Mihai ROŞOIU

soranaAşa cum se întâmplă de obicei, un necaz nu vine niciodată singur. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns că Simona Halep şi-a sucit glezna, acum şi Sorana Cîrstea are probleme.
Site-ul de specialitate doartenis.ro anunţă că Sorana Cîrstea i-a ţinut companie Simonei Halep, dar nu pe terenul de tenis, ci la clinica bucureşteană Kinetic Sport. Sorana acuză dureri la umărul drept, la care a mai avut probleme în trecut şi face exerciţii de recuperare specifice, sub îndrumarea aceluiaşi kine-toterapeut care are grijă şi de Simona, Marian Gheba.
Chiar dacă sunt supărătoare, accidentările fetelor noastre nu pun în pericol prezenţa lor pe teren. De mâine, ele vor reveni la antrenament, dar cu precauţiile necesare, pentru a nu risca o agravare a problemelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCEPE LUPTA ADEVĂRATĂ CSU Alba lulia - CS Municipal Târgovişte. Duminică, ora 18:00

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte joacă duminică cel mai important meci din actualul campionat. Pornită din postura out-sider-ului, echipa lui Dan Fleşeriu are nevoie de un succes în faţa celor de la Alba lulia, grupare ce a încheiat sezonul regulat pe locul al doilea. Pentru a merge […]