Published On: mie, feb. 26th, 2014

PROBA DE COMPETENŢE DIGITALE, SIMILARĂ CU PERMISUL ECDL

nichiduta.ro

calculatorLiceenii îşi pot folosi permisul european de conducere a computerului – ECDL pentru a nu mai pentru a nu mai susţine proba de competenţe digitale la examenul de bacalaureat. În judeţul nostru, potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar Mihaela Antpon, anul trecut şi-au echivalat proba de competenţe digitale cu Permisul ECDL 1477 de elevi, adică de aproape 4 ori mai mult decât numărul candidaţilor înscrişi la proba de evaluare a competenţelor digitale la Bac. Anul acesta, se aşteaptă ca un număr similar de candidaţi să-şi echivaleze proba de competenţe digitale, dar numărul exact se va şti în luna mai, când se fac înscrierile pentru Bac.
Programa pentru obţinerea Permisului ECDL PROFIL BAC corespunde materiei pe care elevii de liceu o parcurg în cadrul orelor de TIC din programa şcolară pentru clasele a IX-a şi a X-a. Liceenii pot să se pregătească chiar în cadrul orelor de la şcoală pentru obţinerea unei certificări cu recunoaştere internaţională.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro