Pro România va solicita reducerea subvenţiilor pentru partidele parlamentare

De acum senatorul Pro România Adrian Ţuţuianu a declarat într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii formaţiunii vor veni cu amendamente la bugetul de stat. Unul dintre acestea se va referi la reducerea subvenţiilor acordate partidelor parlamentare, susţinând că este imoral ca partidele să ia 35-36 de milioane de euro pe an, în condiţiile în care cu banii pe o lună din aceste subvenţii s-ar putea face investiţii importante pentru comunităţile locale: „Vom cere reducerea subvenţiilor de la buget acordate partidelor politice parlamentare. Am fost şeful unei organizaţii judeţene importante. în cei 20 de ani cât am stat în PSD, PSD Dâmboviţa nu a primit vreodată vreun leu din subvenţia de la bugetul statului. (…) Este imoral ca partidele politice parlamentare să ia de la bugetul statului undeva la 35-36 de milioane de euro pe an”.
Tot pe acest subiect, Ţuţuianu a mai spus că Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a făcut eforturi să plătească cotizaţia stabilită, de 50.000 de lei pe lună, dar că „nu a ştiut niciodată câţi bani şi încotro merg”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A scăzut considerabil numărul turiştilor care au vizitat Peştera ialomiţei

Dacă în cel de al treilea an de la inaugurare, respectiv 2017, Peştera Ialomiţei a atras un maxim de 139844 de vizitatori, numărul de turişti atraşi de acest obiectiv a scăzut drastic anul trecut, cu peste 51000 de persoane, până la modesta cifră de 87766 de vizitatori. în acelaşi tim,-se […]