Published On: joi, ian. 31st, 2019

Pro România va solicita reducerea subvenţiilor pentru partidele parlamentare

nichiduta.ro

De acum senatorul Pro România Adrian Ţuţuianu a declarat într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii formaţiunii vor veni cu amendamente la bugetul de stat. Unul dintre acestea se va referi la reducerea subvenţiilor acordate partidelor parlamentare, susţinând că este imoral ca partidele să ia 35-36 de milioane de euro pe an, în condiţiile în care cu banii pe o lună din aceste subvenţii s-ar putea face investiţii importante pentru comunităţile locale: „Vom cere reducerea subvenţiilor de la buget acordate partidelor politice parlamentare. Am fost şeful unei organizaţii judeţene importante. în cei 20 de ani cât am stat în PSD, PSD Dâmboviţa nu a primit vreodată vreun leu din subvenţia de la bugetul statului. (…) Este imoral ca partidele politice parlamentare să ia de la bugetul statului undeva la 35-36 de milioane de euro pe an”.
Tot pe acest subiect, Ţuţuianu a mai spus că Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a făcut eforturi să plătească cotizaţia stabilită, de 50.000 de lei pe lună, dar că „nu a ştiut niciodată câţi bani şi încotro merg”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro