Pro România nu votează moţiunea de cenzură anunţată de liberali

Victor Ponta, coordonator al Partidului Pro România, a reafirmat la Târgovişte că, în acest moment, moţiunea de cenzură a PNL nu are nicio şansă să treacă, iar parlamentarii partidului său nu o vor vota.
„Nu e nicio şansă să treacă şi nici nu vom vota moţiunea. Pentru ca să faci o moţiune în care să zici să o dăm jos pe Dăncilă că nu e bună şi să vină Ludovic Orban, de ce? Care este programul economic, care este sprijinul politic, care e echipa de miniştri? Nu va crede nimeni”, a spus Victor Ponta. „Matematic – dincolo de partea de logică: nu poţi să o schimbi pe Dăncilă cu Orban, nu pot să justific nimănui acest lucru – şi politic, fără voturi din PSD nu poţi să treci moţiunea. Dacă le spui pesediştilor „hai votează moţiunea ca să vină Orban”, nu cred că găseşti un singur pesedist pe care să-l convingi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rata şomajului în Dâmboviţa, în creştere cu 0,15 puncte procentuale

La sfârşitul lunii trecute, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, înregistra în baza de date un număr de 10.033 de şomeri, din care 4.577 sunt femei. în numărul total sunt cuprinşi şomerii care beneficiază de indemnizaţie – 1.035 de persoane, aproximativ 10% din total, precum şi şomerii neindemnizaţi […]