Published On: lun, iun. 18th, 2018

Pro România nu votează moţiunea de cenzură anunţată de liberali

nichiduta.ro

Victor Ponta, coordonator al Partidului Pro România, a reafirmat la Târgovişte că, în acest moment, moţiunea de cenzură a PNL nu are nicio şansă să treacă, iar parlamentarii partidului său nu o vor vota.
„Nu e nicio şansă să treacă şi nici nu vom vota moţiunea. Pentru ca să faci o moţiune în care să zici să o dăm jos pe Dăncilă că nu e bună şi să vină Ludovic Orban, de ce? Care este programul economic, care este sprijinul politic, care e echipa de miniştri? Nu va crede nimeni”, a spus Victor Ponta. „Matematic – dincolo de partea de logică: nu poţi să o schimbi pe Dăncilă cu Orban, nu pot să justific nimănui acest lucru – şi politic, fără voturi din PSD nu poţi să treci moţiunea. Dacă le spui pesediştilor „hai votează moţiunea ca să vină Orban”, nu cred că găseşti un singur pesedist pe care să-l convingi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro