Pro România Dâmboviţa -una dintre cele mai numeroase delegaţii la Convenţia Naţională

Numărându-se printre cele mai puternice filiale judeţene, a fost ceva firesc, aşteptat, ca Pro România Dâmboviţa să participe la Convenţia Naţională a partidului cu una dintre cele mai numeroase delegaţii. Pro România Dâmboviţa s-a numărat printre performerii celor două tururi de alegeri de anul trecut şi a dat un vicepreşedinte, senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul campaniei pentru prezidenţiale.
„Eu cred că Pro România a depăşit stadiul unei simple idei ambiţioase- a spus vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu de la tribuna Con

venţiei. Trebuie să constatăm că am devenit un partid politic stabil, care se dezvoltă sănătos, de la baza lui. Ceea ce vă cer astăzi este nu să ne propunem să supravieţuim. Eu vă cer să ne propunem să gândim ca un partid care face un scor de 1517% la alegerile locale din acest an şi un partid care îşi propune, în 2024, să fie principala forţă de centru stânga din România. Acesta este obiectivul!”
Şi a mai spus ceva foarte important coordonatorul Pro România Dâmboviţa: „Pot fi făcute alianţe, nicio problemă, dar cu condiţia ca partidul să fie respectat, la fel membrii şi liderii săi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TINERII DIN LIGA I FAC MINUNI

Lupta la vârful clasamentului Ligii 1 şi pentru ultimele locuri de play-off continua să fie una foarte interesantă. Cu doar o etapă rămase din sezonul regular, Universitatea Craiova s-a apropiat de liderul CFR Cluj, iar pentru două locuri de play-off au rămas în luptă trei formaţii: Astra, Gaz Metan şi […]