Pro România Dâmboviţa -donaţie pentru spitalele şi staţiile de ambulanţă din judeţ

Prin contribuţiile membrilor organizaţiei, PRO România Dâmboviţa a cumpărat un monitor pentru funcţii vitale, pe care l-a donat Spitalului Pucioasa. De asemenea, la spitale Pucioasa, Găeşti şi Moreni, Centrul Multifuncţional Titu, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi staţiile de ambulanţă Fieni, Titu, Găeşti, Răcari, Moreni, Voineşti şi Bilciureşti au ajuns 7.350 de perechi de mănuşi şi 30 de cutii de dezinfectant X300 tablete pentru fiecare.
„Sunt bucuros să am lângă mine oameni atât de frumoşi, atât de buni.-a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Organizaţiei Pro România Dâmboviţa.
Astăzi, prin contribuţia membrilor PRO România Dâmboviţa, am reuşit să achiziţionăm şi să donăm Spitalului de la Pucioasa un aparat medical Fukuda Denshi DSL-8001- monitor pentru funcţii vitale, de care oamenii de acolo

au atâta nevoie.
De asemenea, am donat Spitalelor de la Pucioasa, Găeşti, Moreni, Centrului Multifuncţional Titu, Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Staţiilor de Ambulanţă Fieni, Titu, Găeşti, Răcari, Moreni, Voineşti şi Bilciureşti 7.350 perechi de mănuşi şi 30 de cutii de dezinfectant X300 tablete fiecare.
Am avut, în primul rând, în vedere Spitalul Pucioasa pentru că cei de acolo au fost, pur şi simplu, aruncaţi în prima linie a războiului COVID-19 fără niciun ajutor. Hotelul Ceres a fost transformat în centru de carantinare, iar Spitalul va fi entitate suport. Felul în care au fost tratate autorităţile locale, primarul oraşului, argumentele şi disperarea lor n-au impresionat pe nimeni. Eu sper să trecem cu bine peste această perioadă şi să credem în toate formele de omenie, solidaritate, generozitate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Reacţie pentru educaţie", iniţiativa prin intermediul căreia tehnologia poate ajunge la comunităţile dezavantajate

Ministerul Educaţiei şi Cercetării, alături de organizaţia neguvernamentală Narada, cu sprijinul Cora România, au lansat iniţiativa „Reacţie pentru educaţie”, o modalitate prin intermediul căreia tehnologia poate ajunge la profesorii şi elevii din comunităţile dezavantajate. Platforma pune la dispoziţia cadrelor didactice un formular pentru exprimarea nevoilor materiale pe care aceştia şi […]