Published On: joi, iul. 25th, 2019

Pro România Dâmboviţa, donaţie de carte pentru elevii Şcolii Gimnaziale „Grigore Alexandrescu”

nichiduta.ro

Chiar dacă nu străbatem o perioadă cu încărcătură electorală, Organizaţia de Femei Pro România Dâmboviţa, coordonată de Cristina Sima, continuă să fie o prezenţă activă în viaţa socială a comunităţii. De această dată este vorba despre o donaţie de carte – peste 300 de volume, pentru biblioteca Şcolii Gimnaziale „Grigore Alexandrescu”, din Târgovişte, acţiune încheiată cu puţin timp în urmă. Alături de doamnele şi domnişoarele implicate direct în această acţiune caritabilă au fost dpt. Oana Vlăducă şi Paul Briceag, coordonatorul Pro România Târgovişte.
Georgică Dumitru, coordonator Pro România Dâmboviţa şi iniţiatorul acţiunii, a precizat că nu este un act singular, că urmează să fie ajutate şi alte biblioteci şcolare. Georgică Dumitru a fost de părere că elevii trebuie îndrumaţi şi ajutaţi să redescopere gustul pentru lectură, vacanţa de vară fiind o perioadă în care cărţile ar trebui să ocupe timpul elevilor, cel puţin la fel de mult precum tabletele ori telefoanele mobile.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro