Priseaca: Şapte kilometri de străzi asfaltate în doi ani

În Cartierul Priseaca a fost turnat primul strat de asfalt pe străzi în lungime de 4,1 kilometri. Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a spus că este posibil ca şi al doilea strat de asfalt să fie turnat anul acesta, ceea ce ar însemna ca termenele din contractul de lucrări să fie devansate cu aproape un an.
Luând în calcul şi cei trei kilometri de străzi asfaltate în prima etapă, rezultă că, în numai doi ani, în Cartierul Priseaca au fost modernizaţi peste şapte kilometri de străzi, investiţiile fiind suportate în cea mai mare măsură de la bugetul local. În acest context trebuie menţionat că, pe mai multe tronsoane, lucrările de modernizare au fost precedate de amenajarea reţelelei de canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ghid consultativ pentru finanţarea investiţiilor în infrastructura secundară de irigaţii

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet, la secţiunea Dezbatere Publică, Ghidul solicitantului în variantă consultativă pentru submăsura 4.3 „Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice” – componenta infrastructura de irigaţii, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 […]