Prisăcaru pleacă din centru. Se mută la periferie!

Mihai ROŞOIU

Ciprian Prisăcaru a părăsit şefia Clubului Sportiv Municipal Târgovişte. N-a făcut-o glorios, aşa cum probabil şi-a dorit atunci când a câştigat concursul din 2016, ba a anticipat eronat desfăşurarea ostilităţilor, în sensul că a fost privat de camerele de luat vederi pe care le iubeşte atât de mult.
Ce s-a discutat la conferinţa de presă la care a luat parte şi primarul oraşului e mai puţin important pentru că în stilu-i caracteristic, Prisăcaru a trecut repede peste insuccesele sale manageriale, zăbovind în schimb minute bune asupra unor rezultate obţinute graţie colaborării cu echipele de juniori ale CSŞ-ului, colaborare încheiată încă de pe vremea lui Ciprian lugulescu.
Ziariştii rămaşi în sala de protocol a Polivalentei au aşteptat în zadar să audă din gura lui Prisăcaru că scurtul său mandat la CSM a fost un fiasco. Fostul director a crezut că lumea va uita cum a trimis echipa de baschet feminin în liga secundă, cum a ratat medaliile cu echipa de volei, cum nu a mişcat un pai la sala de atletică grea deşi avea alocată o sumă frumuşică pentru asta încă din luna februarie, cum şi-a băgat angajaţii în comisii de disciplină, cum a ameninţat ziariştii incomozi cu procese, cum i-a sfidat la precedentele conferinţe de presă şi câte şi mai câte.
Nici măcar primarul Stan n-a avut puterea să spună că a fost mulţumit de activitatea lui Cipri-an Prisăcaru în fruntea CSM-ului, aruncând câteva săgeţi spre subalternul său: „Vreau să văd un CSM mai incisv în relaţia cu federaţia de baschet. Până acum am fost prea cuminţi, neam supus fără să comentăm”, a precizat edilul oraşului la un moment dat.
Cum pleacă Prisăcaru de la CSM? În opinia noastră, cu capul plecat sau pe uşa din dos. Sub comanda lui, clubului târ-goviştean a înregistrat cea mai slabă perioadă din existenţă la nivelul rezultatelor, dar şi a relaţiilor cu angajaţii şi reprezentanţii mass-media.
De luni, Ciprian Prisăcaru devine director al Complexului Turistic de Nataţie, unde speră să fie mai liniştit. Evident, încetul cu încetul, vă dispărea şi din atenţia presei, pentru că indiferent de situaţie, bazinele de la periferia oraşului nu vor fi niciodată la fel de importante precum biroul din buricul târgului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ce partide preferă românii, în funcţie de vârstă şi studii

Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) a realizat un studiu de tip Omnibus, în perioada 23 iunie – 1 iulie, pentru urmărirea tendinţelor politice şi sociale din România. Mai jos pot fi consultate rezultatele defalcate pe sexe, grupe de vârstă, nivel de studii şi activitatea în câmpul muncii. Electoratul […]