PRISĂCARU l-A LUAT LOCUL DEFUNCTULUI EMIL TUDOR LA AJF

Mihai ROŞOIU

Ciprian Prisăcaru, director al Complexului Turistic şi de Nataţie Târgovişte, este noul preşedinte ales al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa. Acesta a câştigat cu 71 de voturi, spre deosebire de cele 33 ale unicului contracandidat lonuţ lugulescu.
Având în vedere restricţiile autorităţilor, alegerile au avut loc în Parcul Chindia, la Teatrul de Vară. Adunarea Generală fusese iniţial programată în luna decembrie, dar a fost amânată din cauza pandemiei Covid-19.
„Le mulţumesc reprezentanţilor cluburilor că au fost astăzi aici. Împreună vom face lucruri bune. Sper să ne revedem cât mai repede pe terenul de fotbal, toate cele bune şi le mulţumesc mult pentru sprijin. Greul de acum începe”, a transmis Prisăcaru la finalul întâlnirii.
Din partea Federaţiei Române de Fotbal au fost prezenţi Gabriel Bodescu, secretar general adjunct, şi Octavian Goga, vicepreşedinte FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM TÂRGOVIŞTE VA AVEA SECŢIE DE LUPTE LIBERE DIN ACEST AN

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte anunţă activarea secţiei de lupte libere. La începutul anului 2021, numărul ramurilor sportive din cadrul clubului nostru se măreşte.Cea care va coordona această nouă secţie în cadrul CSM Târgovişte este Georgiana Filip. Multiplă campioană a României şi medaliată la competiţii europene de prim rang, Georgiana […]