Published On: joi, iul. 20th, 2017

Prisăcaru anunţă „continuarea tradiţiei”

nichiduta.ro

În urma şedinţei de lucru de astăzi la care au participat reprezentanţii executivului Municipiului Târgovişte, preşedintele clubului şi conducerea tehnică a echipei, s-a luat decizia ca echipa noastră, a târgoviştenilor, să continue în Liga Naţională de Baschet Feminin.
lndiferent de sancţiunile pe care echipa le suportă din cauza unui litigiu datat în 2013 şi de interesele unora ca această echipă să se chinuie şi să dispară, vom face tot posibilul să închegăm o echipă competitivă.
Tradiţia ne obligă, iar dumneavoastră, cei care ne susţineţi şi aţi înţeles corect situaţia echipei, meritaţi să vă bucuraţi şi în sezonul viitor de meciuri de baschet feminin din prima ligă.
Ne bucurăm să anunţăm pe această cale că echipa va fi condusă şi în sezonul viitor de Valerian loan – în calitate de team manager şi Cătălin Tănase – antrenor principal.
Deşi numărul jucătoarelor eligibile care pot îmbrăca tricoul câştigătoarei Cupei României este restrâns, zilele următoare vă vom anunţa cu privire la componenţa lotului. Pe înţelesul tuturor, aceasta se traduce prin aceea că au rămas foarte puţine dintre jucătoarele care din 2014 au jucat numai în România, unele au abandonat activitatea sportivă, iar o parte au semnat cu alte echipe înainte ca Federaţia Română de Baschet să ia decizia de a ne permite înscrierea în ediţia viitoare a LNBF.
Ne delimităm de cele câteva ştiri mincinoase şi nedocumentate şi vă mulţumim vouă, celui mai frumos public din România pentru suportul pe care îl oferiţi în fiecare zi multiplei Campioane a României!
Ciprian Prisăcaru – Preşedintele CSM Târgovişte, 18 iulie 2017.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro