Prinşi de jandarmi, în timp ce aruncau deşeuri menajere şi mobiler din lemn deteriorat

0 0

Atenţie unde aruncaţi gunoiul, se dau amenzi şi nu sunt deloc mici! Jandarmii montani de la Postul Zănoaga, aflaţi în misiune pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, au depistat marţi seară, în imediata vecinătate a DN 71 Târgovişte-Sinaia, două persoane în timp ce descărcau deşeuri la marginea pădurii.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi a reieşit faptul că bărbaţii în vârstă de 51, respectiv 59 de ani, s-au deplasat cu o autoutilitară încărcată cu deşeuri menajere şi mobiler din lemn deteriorat în zona „Valea Muşchiului” din localitatea Moroeni cu intenţia de a le arunca în fondul forestier naţional.
Jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, pentru aruncarea în fondul forestier naţional a reziduurilor menajere sau rezultate din prelucrarea lemnului.
Totodată, celor doi bărbaţi li s-a pus în vedere să aducă terenul de îndată la starea iniţială.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ Primăria comunei Mogoşani, jud. Dâmboviţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale de guard în cadrul Primăriei com Mogoşani.

         Având în vedere prevederile art 7 din anexa HG 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post  vacant  sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar  plătit din fonduri publice  actualizată , Primăria Comunei Mogoşani, jud. Dâmboviţa organizează concurs pentru: FUNCŢIE CONTRACTUALĂ DE EXECUŢIE DE GUARD a) denumirea postului pentru care se organizează concursul:                          […]