Published On: mie, apr. 25th, 2018

Prinşi de jandarmi cu bunuri sustrase dintr-un fost restaurant

nichiduta.ro

Trei tineri, care au sustras mai multe bunuri dintr-un fost restaurant de pe raza oraşului Pucioasa, au fost prinşi de jandarmi.
Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza oraşului Pucioasa, a observat pe strada Debarcader din apropierea staţei de apă, trei persoane care veneau dinspre un fost restaurant şi transportau pe braţe o combină frigorifică acoperită cu un sac din rafie.
Jandarmii au intervenit prompt, au procedat la oprirea şi legitimarea acestora, iar în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că tinerii cu vârste cuprinse între 10 şi 30 de ani au pătruns în incinta fostului local public de unde au sustras două combine frigorifice.
Cei trei intenţionau să transporte bunurile la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.
Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru „furt”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro