Published On: mar, feb. 20th, 2018

Prinşi beţi la volan

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Grozăveşti s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale. Din cercetări a reieşit că un conducător auto de 29 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, tot pe fondul consumului de alcool, şoferul unui tir a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile. Poliţiştii au procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Alte trei persoane au fost depistate de poliţişti în timp ce conduceau autovehicule pe raza judeţului, deşi nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Din cercetări a reieşit că unul dintre aceştia avea o alcoolemie de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, un bărbat este cercetat de poliţişti după ce a fost surprins la volanul unui autoturism radiat din circulaţie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro