Published On: joi, mart. 14th, 2019

Prins de jandarmi cu un briceag în curtea Liceului Voievodul Mircea din Târgovişte

nichiduta.ro

Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit miercuri de dimineaţă la Liceul Voievodul Mircea din Târgovişte. Aceştia au fost sesizaţi de agentul de pază că un tânăr a pătruns în curtea instituţiei având asupra sa un briceag.
Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că tânărul, în vârstă de 23 de ani, student la Falcultatea de Teologie de la Universitatea Valahia a pătruns în unitatea şcolară cu un briceag, care are lama în lungime de aproximativ 11 cm. Studentul pretindea că îl foloseşte pentru tăierea alimentelor.
Acestuia i s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de „port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente