Published On: lun, apr. 8th, 2019

Prin Bugetul CJ Dâmboviţa pe anul 2019, toate investiţiile din listă au fost bugetate

nichiduta.ro

Consilierul judeţean, Alexandru Oprea, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa a participat la conferinţa de presă susţinută la partid. Unul dintre subiectele abordate de Alexandru Oprea a fost strict legat de bugetul CJ Dâmboviţa pe anul 2019, având în vedere că zilele trecute au apărut în spaţiul public critici cu privire la construcţia bugetară de la nivelul CJ. Potrivit declaraţiilor făcute de Alexandru Oprea, bugetul de investiţii al CJ Dâmboviţa a crescut în 2019, cu 320% faţă de anul anterior. Cea mai mare parte din banii de investiţii sunt la capitolul transporturi. Mai mult, Alexandru Oprea a subliniat faptul că toate investiţiile din listă au fost bugetate.
Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea a abordat şi alte subiecte legate de activitatea unor direcţii din cadrul CJ Dâmboviţa. A făcut strict referire la activitatea Direcţiei de Achiziţii Publice din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care nu prea dă dovadă de eficienţă. Ba mai mult, Alexandru Oprea a spus că mai tot timpul, angajaţii acestei direcţii stau plecaţi pe la cursuri de perfecţionare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro