Published On: vin, oct. 13th, 2017

Primul proiect de asfaltare din Cartierul Priseaca a ajuns în etapa finală

nichiduta.ro

În cartierul Priseaca este în curs de finalizare primul proiect de reabilitare şi asfaltare, care a acoperit mai multe străzi, pe o lungime totală de peste trei kilometri, finanţat în părţi egale, prin asocierea dintre Primăria Târgovişte, prin consiliul local, şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Ieri a început ultima etapă, anume efectuarea marcajelor rutiere şi tot ieri au efectuat o vizită în teren primarul Cristian Stan şi preşedintele consiliului judeţean, Alexandru Oprea.
Cu acest prilej, primarul municipiului Târgovişte a remarcat faptul că obiectivul a fost realizat cu câteva luni mai devreme decât era prevăzut prin contract şi a informat că este aproape de finalizare şi faza de proiectare pentru al doilea proiect de infrastructură rutieră din Priseaca, ce va include străzi în lungime de 4,2 kilometri. La rândul său, preşedintele Alexandru Oprea a spus că instituţia pe care o conduce şi-a achitat obligaţiile financiare, fiind vorba despre un proiect important pentru Primăria Târgovişte şi în special pentru cetăţenii din zonă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro