PRIMUL MECI OFICIAL PENTRU ECHIPA DE BASCHET A CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL CS Municipal Târgovişte – CSM Târgu Mureş. Miercuri, 26 septembrie, ora 18.00. Sala Sporturilor din Târgovişte. Intrarea LIBERĂ

Mihai ROŞOIU

După un sezon petrecut în al doilea eşalon valoric al baschetului feminin românesc, CSM Târgovişte revine în elită şi debutează în noul sezon competiţional cu o dublă contând pentru prima rundă din Cupa României.
Formaţia noastră va juca primul meci pe teren propriu, miercuri, de la ora 18.00, oră obişnuită pentru târgoviştenii iubitori de baschet, pe care jucătoarele din lotul echipei de baschet îi aşteaptă într-un număr cât mai mare la partida de debut din noua stagiune competiţională.
CS Municipal Târgovişte s-a pregătit zilele trecute în Bulgaria, unde a jucat două partide amicale în compania campioanei acestei ţări, Montana 2003, iar după aceste jocuri antrenorul Cătălin Tănase a declarat: „Sunt mulţumit de jocul prestat, de atitudinea pe care au arătat-o toate jucătoarele. Au fost două prime teste foarte utile pentru această perioadă. Trebuie să ţinem cont că cele două americance (Poole şi Coker) au ajuns în România joi, au călătorit mai bine de 24 de ore, vineri au făcut antrenament cu echipa şi au ţinut să evolueze în primul joc. De asemenea, Stoenescu, Irimia şi Kilin sau întors luni de la lotul de 3×3 al României, lucrând doar trei zile împreună. Vom analiza jocul şi sperăm să creştem de la meci la meci. Timpul ne este un adversar, dar mă bazez pe experienţa unor jucătoare şi pe dorinţa de afirmare a celor tinere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sorana Cirstea, aproape să părăsească Top 5O WTA

Simona Halep începe, luni, săptămâna cu numărul 47 în fruntea clasamentului WTA. Avantajul ei a crescut de la 2.086 la 2.555 de puncte faţă de jucătoarea de pe locul al doilea, daneza Caroline Wozniacki. Celelalte românce din Top 100 WTA au înregistrat următoarele evoluţii în ierarhie: Mihaela Buzărnescu se menţine […]