Primii fulgi de nea, miercuri, 1 septembrie, în masivul Bucegi

Prima zi de toamnă a adus temperaturi scăzute la munte.
Primii fulgi de nea din acest sezon au început să cadă miercuri, 1 septembrie, în masivul Bucegi, unde meteorologii anunță că a și nins viscolit. La această oră nu mai ninge în masivul Bucegi, însă meteorologii avertizează că nu este exclus ca astfel de fenomene să se mai manifeste
în această perioadă, mai ales pe fondul temperaturilor extrem de scăzute.
ĩn masivul Bucegi, pe vârful Coștila, a fulguit timp de mai bine de un sfert de oră, după care a început să ningă viscolit.
La altitudinile de 2.500 de metri, vremea, miercuri, a fost friguroasă. Spre seară au început să se manifeste și condiții de ceață.
Ninsorile nu sunt excluse în teritoriu, spun meteorologii, care anunță că temperaturile nu se vor încălzi curând.
La Vârful Omu au fost raportate temperaturi de – 3 grade Celsius, în timp ce în Munții Tarcu s-a înregistrat – 1 grad Celsius. ĩn Bâlea și Călimani, în prezent, sunt 0 grade Celsius.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Schimbările de orar pentru elevii care nu mai încap în schimburi normale, în școlile supraaglomerate

Efectele ordinului comun al miniștrilor Educației și Sănătății deja se văd în teritoriu, unde școlile au început de miercuri să-i anunțe pe părinți schimbările de orar pentru elevii, care nu mai încap în schimburi normale, în școlile supraaglomerate din zonele urbane mari, cum este cazul unei școli din Sectorul 4. […]